Wordt verwacht in 2018: Club Car Tempo golfkar |

Bekijk onze nieuwste vacature hier

Wordt verwacht in 2018: Club Car Tempo golfkar

Club Car introduceerde tijdens de BTME (Bigga Turf Management Exhibition van 23 tot en met 25 januari in Harrogate), voor het eerst in Europa hun nieuwste serie golfkarren, namelijk de Club Car Tempo. De Tempo wordt de vervanger van de Precedent die bijgevolg uit het gamma zal verdwijnen. 

De Club Car Tempo bouwt verder op Club Car’s bestaande succesformule en biedt het beste voor de spelers en de baan: bewezen en gekende engineering, hoogst mogelijke duurzaamheid en betrouwbaar comfort! Daarnaast kan hij uitgerust worden met de modernste fleet management technologie die het mogelijk maakt om het volledige machinepark van op de baan te beheren!

De Tempo zal beschikbaar zijn in benzine- en elektrische uitvoering en beschikt over een modern automotive ontwerp, een roestvrij aluminium chassis en comfortabele zetels. Dankzij de vele accessoires kan de Tempo volledig gepersonaliseerd worden naar de wensen van uw golfbaan en/of spelers!

Hieronder vindt u alvast de introductiebrochure terug, en in bijgevoegd filmpje kunt u de Tempo al eens in detail bekijken. 

Media

Download de brochure: