Waarom kiezen voor een TP houthakselaar? |

Bekijk onze nieuwste vacature hier

Waarom kiezen voor een TP houthakselaar?

10 goede redenen waarom TP houthakselaars de beste aankoop zijn: 

Het is geen geheim dat er houthakselaars op de markt zijn die goedkoper zijn dan de TP houthakselaars. Maar heb je ook het eindbedradrag berekent? De kostprijzen zelf zijn niet te vergelijken met wat het echt kost om een houthakselaar te onderhouden. Hier zijn 10 goede redenen waarom de TP houthakselaar de beste aankoop is. Deze redenen lonen zeker de moeite om eens over na te denken voor je in een houthakselaar investeert.

  1. Extreem betrouwbaar. Eén van onze belangrijkste missies is om betrouwbare machines te kunnen leveren. Elke keer opnieuw. TP houthakselaars hebben een robuust design en zijn gemaakt uit kwalitatieve materialen waardoor stilstand heel zeldzaam is.
  2. Houd het simpel. TP houthakselaars zijn gemakkelijk te besturen en te onderhouden. Elke machine wordt geleverd met een gedetailleerde gebruikshandleiding en het vervangen van de messen en andere onderdelen gebeurt zeer snel, zonder al te veel tijdverlies.
  3. We staan aan je zijde. We ontwikkelen en produceren in Denemarken. Het doet er niet toe waar je vandaan komt, advies, service en leveren van wisselstukken gaat zeer eenvoudig. Alle wisselstukken voor de actieve modellen zijn in voorraad. Alle andere wisselstukken worden zo snel mogelijk geleverd.
  4. Breed productengamma. We beschikken over een groot aanbod van machines en uitrusting voor alle verschillende behoeften. Je zult altijd het model vinden dat aan jouw eisen en voertuig voldoet. Klik hier voor een overzicht van ons gamma: TP MOBILE, TP TRACK, TP PTO en TP PTO CRANE.
  5. Veiligheid onder controle. Houthakselaars zijn machines die met respect behandeld moeten worden. Daarom voldoen de TP houthakselaars aan de strengste Europese veiligheidsregels. Wij streven er ook naar de nodige veiligheidsmaatregelen met betrekking tot hakselen te benadrukken.
  6. Laag brandstofverbruik. Veel Linddana houthakselaars zijn voorzien van het TP OPTICUT messensysteem waarbij 4 messen als setjes op de schijf gemonteerd zijn waardoor een gelijkere invoer bekomen wordt, wat uiteindelijk leidt tot een lager brandstofverbruik. Gegarandeerd extreem efficiënte houtversnippering met onze TP MOBILE en TP TRACK houthakselaars door hun brandstofzuinige Lombardini/Kohler motoren.
  7. 3 jaar garantie. Linddana is één van de enige fabrikanten van houthakselaars ter wereld die 3 jaar garantie aanbiedt. De garantie geldt op het volledige gamma, gaande van TP 100 tot de TP 270. Contacteer Packo Green voor meer info.
  8. Hoogste kwaliteit houtsnippers. Uiteindelijk draait alles om de productie van houtsnippers. Ons productenpakket is ontworpen om de hoogste kwaliteit houtsnippers te leveren en op veel van onze machines kan de grootte van de snippers aangepast worden naargelang de toepassing.
  9. Sterke machine-invoer. Efficiëntie is alles bij de productie van houtsnippers en de machine-invoer speelt hier ook een cruciale rol in. TP houthakselaars hebben een geïntegreerd hydraulisch systeem met een eigen pomp die altijd de correcte hoeveelheid olie en druk voorziet voor de oliemotoren die de rollen aandrijven. Samen met de krachtige getande invoerrollen bekom je een sterke en efficiënte machine-invoer die hoge productiviteit verzekert tijdens de dagelijkse werken.
  10. Gratis slijtonderdelen erbij. Bij aankoop van een nieuwe TP houthakselaar (TP 130 – TP 270) wordt automatisch een TP Servicebox met alle cruciale slijtonderdelen gratis bijgeleverd. Dit betekent dat je al voorbereid bent wanneer er onderdelen vervangen moeten worden.

DENK HIER OOK AAN: Investeer op lange termijn

Ten eerste kan je er zeker van zijn dat je jarenlang het beste uit jouw TP houthakselaar zult halen door zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ten tweede betekent het robuuste design dat de TP houthakselaars hun waarde behouden en een hoge doorverkoopwaarde hebben.

En tot slot nog dit: We bieden ook service voor machines die meer dan 20 jaar oud zijn! Contacteer ons voor meer info.

Media