Nieuws | Packogreen

Bekijk onze nieuwste vacature hier

Nieuws

Waarom kiezen voor een TP houthakselaar?

10 goede redenen waarom TP houthakselaars de beste aankoop zijn: 

Het is geen geheim dat er houthakselaars op de markt zijn die goedkoper zijn dan de TP houthakselaars. Maar heb je ook het eindbedradrag berekent? De kostprijzen zelf zijn niet te vergelijken met wat het echt kost om een houthakselaar te onderhouden. Hier zijn 10 goede redenen waarom de TP houthakselaar de beste aankoop is. Deze redenen lonen zeker de moeite om eens over na te denken voor je in een houthakselaar investeert.

Persbericht: Nieuwigheden Toro in 2018

Toro Outcross 9060

De gloednieuwe Toro Outcross 9060 combineert het beste van een tractor en een werkvoertuig en biedt op die manier een veelzijdige machine die alle werkzaamheden aankan. Hij is van onschatbare waarde voor gazonbeheerders en maakt het mogelijk om meer te doen met minder arbeid en tijd. Deze machine is een tijdbesparende, gebruiks- en grasvriendelijke krachtpatser die kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden en die het hele jaar door flexibiliteit, consistentie en productiviteit biedt voor het onderhoud van gazons.

Nieuwe demomachine: Nilfisk City Ranger 2250

Vanaf nu beschikbaar voor demonstraties: De Nilfisk City Ranger 2250, uitgerust met talloze opties. 

De City Ranger 2250 biedt een indrukwekkende reeks voordelen voor nog efficiënter en milieuvriendelijker onderhoud van buitengebieden. Zo zijn er de lagere geluidsdruk in de cabine en de stille ECO-modus die een langere levensduur en lagere bedrijfskosten garandeert. Alle bekende voordelen, nu in nog hogere mate.

Onze demomachine kan uitgerust worden met:

SALON DES MANDATAIRES 2018

De 13de editie van Salon des Mandataires, het jaarlijks onmisbaar evenement voor de Waalse publieke sector, vindt plaats op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 in de WEX in Marche-en-Famenne.  

Packo Green zal ook dit jaar opnieuw exposant zijn. Wij heten jullie van harte welkom op onze aangename stand in paleis 1 (stand nr. 1C12) waar u de volgende machines en nieuwigheden kunt ontdekken:

Pagina's