Over ons, maar ook: waarom ons? |

Bekijk onze nieuwste vacature hier

Over ons, maar ook: waarom ons?

Over ons ontstaan...
Packo Green is in België dé referentie in machines voor de professionele groensector. Met ons breed en gevarieerd aanbod van verschillende topmerken bouwen we verder op een halve eeuw ervaring via Packo Agri, over Packo & Heybroek, tot Packo Green vandaag. Packo Green maakt sedert 1 april 2014 deel uit van de entiteit Packo NV, die in totaal uit 4 business units bestaat, nl. Packo Agri, Packo Green, Packo Clean en Packo Handling. Wij opereren vanuit 2 vestigingen in België: Zedelgem in West-Vlaanderen en Ciney in de provincie Namen.

Over ons uitgebreide gamma machines...
Packo Green richt zich hoofdzakelijk op machines voor het onderhoud van groene zones, wegen en bosbouw. A-merken zoals Toro en Kuhn voor grasonderhoud van golf tot berm; Tuchel en LM Trac voor onderhoud van wegen; Linddana, FAE, Posch, FSI voor houtverwerking. Binnen het gamma van Kuhn zijn er ook nog de kleinere rotoreggen en frezen voor grondbewerking en spuittoestellen voor tuin en park, en sinds 2017 ook zout- en zandstrooiers. Dit alles in combinatie met het aanbod tractoren van Antonio Carraro en Tym en de elektrische voertuigen van Club Car maakt het gamma 100% compleet. Sinds 2015 bieden wij ook het Ego Power draadloos tuingereedschap aan. 

Maar waarom ons?
Wij bieden onze klanten niet alleen de beste machines aan, maar ook een totaaloplossing voor elk probleem. We zetten zeer hoog in op een uitstekende service. Dankzij onze excellente after sales, bieden we ook een oplossing indien uw oplossing het laat afweten. Ons professionele en gemotiveerde netwerk van ervaren verdelers en onze hardwerkende, enthousiaste en loyale medewerkers staan garant voor een snelle, correcte en vriendelijke dienstverlening. Al deze elementen zorgen ervoor dat wij een grote meerwaarde kunnen bieden op maat van al onze klanten.