Nieuws

Nieuwe demomachine: Nilfisk City Ranger 2250

Vanaf nu beschikbaar voor demonstraties: De Nilfisk City Ranger 2250, uitgerust met talloze opties. 

De City Ranger 2250 biedt een indrukwekkende reeks voordelen voor nog efficiënter en milieuvriendelijker onderhoud van buitengebieden. Zo zijn er de lagere geluidsdruk in de cabine en de stille ECO-modus die een langere levensduur en lagere bedrijfskosten garandeert. Alle bekende voordelen, nu in nog hogere mate.

Onze demomachine kan uitgerust worden met:

SALON DES MANDATAIRES 2018

De 13de editie van Salon des Mandataires, het jaarlijks onmisbaar evenement voor de Waalse publieke sector, vindt plaats op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 in de WEX in Marche-en-Famenne.  

Packo Green zal ook dit jaar opnieuw exposant zijn. Wij heten jullie van harte welkom op onze aangename stand in paleis 1 (stand nr. 1C12) waar u de volgende machines en nieuwigheden kunt ontdekken:

TP Easy Control zorgt voor bijkomende veiligheid en gebruiksgemak

Linddana vernieuwt de grootste TP houthakselaars uit het gamma geschikt voor boomchirurgen, hoveniers, landbouwers en andere professionele gebruikers.

Hierdoor bereiken de TP mobiele houthakselaars voor professionele gebruikers een hoger productiviteits- en veiligheidsniveau. De modellen TP 215, 235 en 275 kunnen vanaf nu voorzien worden van TP Easy Control, de laatste nieuwigheid die een snellere heropstart mogelijk maakt wanneer de machine aan de hand van de veiligheidshendel stopgezet werd.

Pagina's